27 مهر 1402

خرید و فروش ملک بازداشتی

دسته بندی : اسناد و املاک | ابطال سند رسمی (موضوع سند ملک است)
مجید فراهانی تبار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
بنده ملکی قولنامه ای را درون عرصه ای که سند مادر آن بازداشت است خریداری کرده ام.
آیا معامله بند طبق قانون مدنی ماده 56 و 57 باطل و غیرنافذ است؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و درود اگر ملک مستقیما در بازداشت باشد مثلا بابت بدهی مالک توقیف شده معامله باطل است اما اگر این بازداشت غیر مستقیم باشد مثلا به علت گذاشتن ملک در وثیقه توقیف شده خیر معامله معتبر است و باطل نیست