27 مهر 1402

عدم تهیه اقلام جهیزیه توسط زوج

دسته بندی : خانواده | جهیزیه
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام خانم هستم نامزد بنده نه ملک و نه ماشین داره خانوادش هم توی خرید جهزیه کمکش نکردن و فقط خودش داره قسطی 4-5 قلم جنس سنگین میخره و اقساطی هم که داره پرداخت میکنه بلند مدت هست یعنی بعد عروسی از گلوی من قراره بزنه میخواستم بدونم آیا راهی هست برای اینکه این موضوع توی جهزیه ثابت بشه که نقدا نیاورده و از من داره میزنه و نقدا نیاورده یا خیر ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم باید برگه ای از ایشان بگیرید که در آن اقرار نماید اقلام بزرگ را به صورت نقدی نیاورده و امضا و اثر انگشت بزند و یا اینکه برای این کار شاهد جمع آوری کنید.