06 بهمن 1400

کسر خسارت از ودیعه در قرارداد اجاره

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام.واحد مسکونی را اجاره دادم و یک روز پیش سررسید تحویل واحد،پشیمان و درخواست فسخ داشتند.به موجب پرداخت دیرکرد ؛ مبلغی از ودیعه را بعنوان خسارت کسر و مابقی را عودت دادم،طرف مقابل رسید دریافت پول را امضا نمودند.اکنون ایشان شکایت و درخواست بازگرداندن مبلغ خسارت دارند،آیا اینجانب وجاهت قانونی دارم یا خیر؟آیا رسید تسویه حساب، بعنوان توافق دو طرف و فسخ لحاظ میگردد؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ در اینخصوص ب رسید تسویه بعنوان اماره ای بر فسخ قرارداد با توافق طرفینی میتوانید استناد کنید هرچند بهتر بود طی اظهارنامه ای فسخ را اعلام میداشتید یا توافقات را درسند عادی و با امضای طرفین مکتوب می‌کردید در خصوص کسر خسارت اگر مطابق قرارداد اجاره و مفاد آن عمل شده ادعایی از جانب ایشان پذیرفته نخواهد بود در غیر اینصورت می‌توانند طرح دعوا کنند و نتیجه بستگی ب نظر دادگاه با بررسی جمیع مستندات خواهد داشت موید باشید