06 بهمن 1400

مختومه کردن پرونده مهریه بدون بخشیدن آن

دسته بندی : خانواده | مهریه
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.
من سال ۸۹ جدا شدم و الان ازدواج کردم. از شوهر سابقم بعد از چندین بار تقسیط الان ۹ ماه یک سکه دریافت میکنم.
الان ازدواج کردم و شوهرم میگه یا باید مهریه سابقت رو ببخشی یا اینکه طلاق ات میدم.
منم نمیخوام گذشت کنم. میتونم پرونده رو بدون بخشیدن مهریه مختومه کنم. اگر شوهر سابقم ارثیه بهش رسید یا صاحب مالی شد اونوقت دوباره دادخواست بدم؟
در واقع سوالم اینه بدون بخشیدن مهریه میتونم پرونده رو مختومه کنم و فعلا از گرفتن مهریه بخاطر زندگیم صرف نظر کنم؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی شما می توانید پیگیری نکنید پرونده از آمار کسر می گردد وهر زمان دوباره پیگیر شوید به جریان خواهد افتاد