06 بهمن 1400

اخذ کارتخوان دیگری ولی بنام من

دسته بندی : تجاری | تجارت الکترونیک
غلامرضا صارمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

گذاشتن کارتخوان یه نفر دیگه به اسم من در صورتی که پیامکا هم برام نیان چه دردسرایی میتونه برام درست کنه ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

با سلام این کارممکن تخلفات یا جرایمی که با کارت خوان انجام بشه رو به پای شما نوشته بشه و براتون دردسر ساز بشود مثلا مالیات حساب کارتخوان برای شما در نظر گرفته بشه یا اگر حساب بانکی شخصی هک بشه و به حساب کارتخوان واریز بشه پای شما گیر هست و امثال این