30 مهر 1402

در چه صورت شخص ترنس می تواند تغییر جنسیت بدهد

دسته بندی : ارث و امور حسبی | درخواست صدور حکم رشد
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر باشه بنده ترنس مرد هستم روح پسر جسم دختر و سه ماه دیگه میرم توی 18سال تصمیم دارم از خونواده جدا شم و برم دونبال کار مستقل شم من ی دوست دارم ک خونوادم از وقتی فهمیدن تصمیم عمل تطبیق جنسیت دارم دوستمو مقصر کردن و گفتن اون مقصرع با اینکه اینجوری نیست و از بچگی این مشکل و دارم اما پدرم نمیخواد بپذیره که عمل کنم حالا الان ک می‌خوام ازشون جدا شم می‌خوام ی گوشی سیم کارت دیگه جور کنم اگر با اون دوستم با خط دیگه ک خونوادم اون خطمو ندونن با اون دوستم در ارتباط باشم بعد ک جدا شدم خونوادم میتونن برن پیش پلیس و بگن اون دوستم مقصر هست و پلیس بره خط دوستمو پیامهاشو چک کنه ؟؟؟ اینه سوالم پلیس همچین موقعیتی اگر خونوادم بگن اون دوستش مقصر شده پلیس می‌ره پیام های خط دوستمو چک کنه ؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربرمحترم شما می توانید دادخواست حکم رشد بدهید در صورتی که حکم رشد رسیده باشید خودتان می توانید تصمیم بگیردی و از خانواده جدا شوید و همچنین درخواست تغییر جنسیت داشته باشید باتشکر