30 مهر 1402

مطالبه اجرت المثل ایام زوجیت

دسته بندی : خانواده | اجرت المثل
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام وخسته نباشید من در تاریخ 9 ابان دادگاه دارم برا طلاق شوهرم برام یه 206 خریده که بنامم هس ایا میتونه از دستم بگیره اگه قاضی گف کی خریده چی بگم چون میخواد کاری کنه تا مهریه نده اولش توافق کردیم اما الان سه ماهه منو سر میدونه واینکه حق الزحمه میرسه ممنونم البته من 32ساله ازدواج کردم الان 50 سالمه به خاطر خیانتش میخوام جدا شم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم وکیلوند با سلام _ در خصوص ماشین چون هدیه محسوب میشود ،بله میتوانند طی دادخواست حقوقی ،رجوع از هبه را مطرح نمایند. شما میتوانید بابت 32 سال اجرت المثل ایام زوجیت را مطالبه نمایید،مهریه را نیز میتوانید مطالبه کنید و اموالی که به نام ایشان هست را توقیف نمایید.