01 آبان 1402

دادخواست فریب در ازدواج و فسخ نکاح

دسته بندی : خانواده | فسخ نکاح
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر من حدود7ماه هست که با آقایی بدون هیچ آشنایی قبلی ازدواج کردم و کلا سه ماه با ایشان زندگی کردم و چهار ماه هست که به دلیل اختلافات زیاد منزل پدرم هستم و الان حدود یک ماه است که متوجه شده ام همسرم دیپلمه هست در حالی که خود را فوق لیسانس معرفی کرده و در عقد نامه هم فوق خ نوشته شده است میخواستم بدونم من دادخواست فسخ نکاح و فریب در ازدواج رو باید در دادسرای عمومی و انقلاب مطرح کنم یا دادگاه خانواده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم وکیلوند با سلام _ شما دادخواست خود خود را خطاب به دادگاه خانواده مینویسید ،و در دفتر خدمات قضایی ثبت میکنید،پرونده شما در دادگاه خانواده رسیدگی میشود.