07 بهمن 1400

مطالبه حقوق ومزایا...

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
اینجانب به مدت ۹ سال و ۲ ماه در یک فروشگاه به عنوان کارگر مشغول به کار بودم و طی این مدت تنها 1سال و 7 ماه داری بیمه تامین اجتماعی بوده ام. و طی این مدت هیچ یک از مزایا و سنوات و اضافه کاری را دریافت
نکرده ام.
کافرما امسال حتی حد اقل حقوق وزارت کار را هم به اینجانب پرداخت نکرد..برای همین اینجانب از ایشان شکایت کرده و خواستار دادرسی بودم..
بعد از اطلاع کارفرما از شکایت بنده علیه ایشان فردی را واسطه کرده برای حل مشکل و رضایت بنده..
در این ضمینه خواهشمندم که به من مشاوره دهید که من در موعد مقرر در اداره کار حاظر شوم یا بهتر است که با ایشان در همین مرحله توافق انجام دهم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی اگر مبلغی مد نظر شماست بابت حقوق ،مزایا،سنوات،عیدی وپاداش و...ازوی طی یک چک می توانید از وی بگیرید وفردی هم بابت ضامن پشت آن را امضا کندتوافق که بهتر است واگر کارفرما قبول نکرد در موعد مقرر در اداره کار حاضر شوید