07 بهمن 1400

تخلف از شرط بنایی در عقد ازدواج

دسته بندی : خانواده | ازدواج مجدد
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من رمز دوم نداشتم وگرنه پول واریز میکردم ببینید اقای وکیل من یه حماقتی کردم مخفیانه زن عقدی کسی شدم ک زن داره پشیمونم میتونم طلاق بگیرم؟؟خواهش میکنم جواب من و بدین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی، مطابق ماده ۱۱۲۸ قانون مدنی، در صورتی که همسر شما، خود را مجرد معرفی کرده و یا در صورت عدم نقل این مورد به شما، از رفتار و اوضاع و احوال ایشان و هچنین گفتگوهایی که میان شما رد و بدل شده، این نکته برداشت شده است که طرفین مجرد و فاقد تاهل هستند، سپس خلاف این امر ثابت شده است، شما می توانید مطابق ماده فوق الذکر ، تقاضای فسخ نکاح را از دادگاه بخواهید. در غیر این مورد که گقته شد، شما برای مطلقه شدن باید عسر و حرج خود را از در دادگاه ثابت نموده و دادگاه بعد از اثبات این امر، مرد را ملزم به طلاق دادن شما میکند و در واقع، حکم به جاری شدن صیغه طلاق مابین شما و همسرتان میکند. موید باشید.