07 بهمن 1400

رجوع به فدیه در طلاق بائن و چگونگی آن

دسته بندی : خانواده | طلاق
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

پشیمانی بعد از رجوع باید چکار کرد طلاق از نوع بائن بوده بدون خواندن صیغه آیا ممکنه؟ من الان خیلی پشیمونم لطفا راهنمیاییم کنید چند جا خوندم رجوع در طلاق بائن امکان پذیر نیست الان کاری از دست من بر می آید که پشیمان شدم باطل بشه؟لطفا راهنماییم کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی در صورتی که طلاق از نوع خلع و یا مبارات باشد، در صورتی که زن در دوران عده پس از طلاق، به فدیه ای که به شما پرداخته، رجوع نماید و آن را پس بگیرد، برای شما امکان رجوع طلاق بائن به وجود خواهد آمد که به موجب آن می تواند به همسر خود رجوع نماید و طلاق از حالت خلع یا مبارات به حالت رجعی که نقطه مقابل طلاق بائن است، تبدیل می شود. اما اگر مدت عده تمام شده است، باید مجددا همسر سابق خود را به نکاح خود درآورده و با ایشان خطبه عقد بخوانید. موید باشید.