02 آبان 1402

جلوگیری از چک صادره و بستن آن

دسته بندی : حقوقی | ابطال چک
رضا ایکدر
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

میخام جلوی چک صادر شده از طرف خودم را ببندم بهترین راهکار چیه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با بیان اینکه چک گم شده یا سرقت رفته یا از طریق کلاهبرداری کسب شده و غیره می توانید مانع پاس شدن شوید ولی در این خصوص باید اثبات کنید که به این دلیل گم یا سرقت یا کلاهبرداری شده در ر غیر اینصورت در صورتی که دارنده چک نتواند چک موصوف را پاس کند و برعلیه شما شکایت نمایید و ثابت کند که از این گونه موارد نیست شما باید علاوه بر مبلغ چک خسارت پرداخت نمایید