13 اسفند 1398

آیا در صورت طلاق توافقی پرونده های مهریه و نفقه مختومه می شود؟

دسته بندی : خانواده | طلاق
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر،۸ ماهه شوهر خواهرم فقط با تهدید و اذیت و آزار خواهرم و بچه شونو بدونه دلیل از خونه بیرون می‌کرده و می‌گفته نمی‌خوام و توافق به جدایی کنیم،خواهرم هم قبول نمی‌کرده و شوهرش برای فشار بیشتر چیزی برای خونه نمیخریده و می‌گفته تا توافق نکنی چیزی نمیخرم،و در طول هفته کلا یه شب یا دوشب منزل میومده و اون شبها هم فقط میرفته تواتاق در رامیبسته!حالا خواهر من ۳ ماهه که قبول کرده و اومده منزل پدرم تا توافق کنن این آقا هروز یه بهونه می آورده و هفته ی گذشته یخچال و تلویزیون و یکسری از اسباب خونه رو برده و خانواده و خواهرم رفتن برای شکایت ترک انفاق و اجرت المثل و نفقه ،حالا این آقا دوباره گفته توافق کنیم ، سوالم این هست که توافق کنن این پرونده ها کنسل میشه کلا ؟ این آقا ۵۰ تومن برای رهن خونه میده +صدتومن به خواهرم!حق بچه هم میگه ماهی سیصد تومن! بنظرتون توافق کنن یا شکایت رو ادامه بدن؟ خیلی خانوادم و اذیت کرده این مدت

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام توافق بر طلاق و صدور حکم طلاق منجر به مختومه شدن سایر پرونده های کیفری یا حقوقی نیست بلکه باید تاکید شود که با صدور حکم طلاق کلیه دعاوی له و یا علیه طرفین مختومه می باشند