08 بهمن 1400

تملیک ملک به فرزند به عنوان هبه و صلح نه ارث

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

درود.یک زمین بعنوان هدیه ازدواج از پدرم دریافت کرده ام. بعد از چندین سال الان قصد دارم انتقال سند(سند رسمی ندارد و فقط انتقال بصورط دستنویس محضری) را انجام دهم. چطور عنوان کنم که این سند بابت هدیه هست و نه ارثیه. و فردا کسی مدعی نگردد بخشی از ارث را دریافت کرده ای؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی، در قرارداد منعقده عنوان شود که یک قطعه زمین توسط پدرتان به شما ، به عنوان هبه و یا صلح تملیک می شود. در این صورت، و به محض انعقاد قرارداد، زمین به ملکیت شما در آمده و کسی نمیتواند چه در زمان حیات پدر و چه بعد از فوت ایشان، مزاحمتی برای شما و زمین مورد بحثتان ایجاد نماید. بعد از فوت پدر نیز، به مانند سایر وراث، از دارایی به جامانده وفق قانون و مقررات ارث خواهید برد . موید باشید.