08 بهمن 1400

شکستن قفل درب منزل شوهر

دسته بندی : خانواده | نفقه
غلامرضا صارمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر 20روز پیش شوهرم بامن نزاع کرد و بیرون انداخت من 110رو خبر کردم امنیت جانی برای برگشت نداشتم قابل ذکر است طی 15سال زندگی این نزاع رو نیز داشتیم وحتی فجیعتر ولی به طروق مختلف مانع رفتن من از خانه و تهیه ی برگه پزشکی قانونی شده الان در برگه بیمارستان کوفتگی و کبودی ذکر شده است و دودختر دارم که پریشب به خانه ی مادرم اورده و متواری شده است امروز بخانه مراجعه کردم درب را یک قفل اضافه زده بود میخواستم سوال کنم آیا می تونم قفلروباز کنم وداخل خانه برمو کلا راهنماییم کنید چه کاری انجام دهم
درضمن ایشان دکتری حقوق داشته و تمام راهکارای حقوقی را می داند.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با قفل کار نداشته باشید ولی می توانید از ایشون به اتهام ضرب و جرح عمدی واحینا اگر فجاشی نموده به اتهام توهین و همچنین اخراج از منزل قفل زدن درب منزل مشترک که از مصادیق ترک نفقه هست شکایت کنید ، مضافا اینکه بهتر هست از طریق شهود و گزارش پلیس به دلیل قفل کردن و راه ندادن شما به منزل جهت اثبات ادعای خود کمک بگیرید