08 بهمن 1400

رفع تصرف عدوانی وواگذاری کار به وکیل

دسته بندی : حقوقی | املاک
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با ادب و سلام من در شهرستان باغبهادران اصفهان ‍‍پرونده ای با عنوان رفع تصرف عدوانی دارم که خسارت وارد شده به اینجانب توسط قاضی دادگاه حکم داده نشده و می فرمایند باید شکایت جداگانه صورت گیرد در این مورد به وکیل احتیاج دارم .متشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی با سایت هماهنگ کنید تا وکیل مستقر در شهرمورد نظر به شما معرفی گردد