08 بهمن 1400

شکایت رهن خودرو وراهکار قانونی آن...

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید.من چند روز پیش خواستم خلافی ماشین رو واریز کنم و بعدش پلاک رو به نام بزنم که بهم گفتن که روی پلاک ماشین شکایت شده و در برگه سفید ماشین متوجه شدیم که نوشته ماشین مرهن به شرکت است و این ناگفته نماند که ما ماشین را که بعد از چند نفر با قول نامه دستی خریدیم و بعد از یکسال از خرید خواستم پلاک را بنام کنم که متوجه شکایت شدیم الان ما باید به کی شکایت کنیم و بدهی ماشین در صورتی که مالک اصلی ان راضی به پرداخت ان نباشد را چه کسی باید پرداخت کند ممنون میشم اگه ما رو راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی شما بایستی طی دادخواست الزام به تنظیم سند خودرو وفک رهن آن دردفاتر الکترونیک قضایی به طرفیت آخرین کسی که خودرو را خریده اید(آخرین قولنامه) وصاحب سند اقدام کنید ودادگاه استعلامات واینکه بدهی مربوط به چه کسی است انجام می دهد وبا پرداخت بدهی از طرف شما وفک آن می توانید از بدهکار اصلی شکایت ومبلغ را مطالبه کنید