05 آبان 1402

اختیار مقام اداری در ایجاد سلسه مراتب اداری

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
مهدی حسن زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
آیا
رئیس اداره می تواند سلسله مراتب اداری جدید ایجاد نماید بدون تفاوت پست سازمانی؟ مثلا" کتبا اعلام نماید فلان کارشناس خبره زیر نظر کارشناس ارشد باشد و به ایشان گزارش ده نه مستقیم به رئیس اداره شهرستان؟ سپاس

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

مقام‌اداری خارج از تصریح قانون اجازه ایجاد سلسله مراتب اداری نداشته و شرح و تفصیل وظایف هر پست صرفا مواردی است که در قانون ذکر شده باشد.