08 بهمن 1400

پرداخت ثمن اضافی از بابت تغییر وضع اقتصادی جامعه

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
من خرداد 1400 ازدواج کردم و با آتلیه برای مراسم عروسی قرارداد بستیم و بر حسب گفته خودشون کل هزینه عکاسی و فیلم برداری 5 میلیون میشده که ما 4 میلیون رو ابتدا و مقدار باقی مونده رو الان که موعد تحویل البوم هست قرار بود بدیم.
اما الان میگن که به نرخ روز حساب میشه و در مجموع ما به جای 5 تومن باید 8 الی 9 تومن پرداخت کنیم.
میخواستم ببینم این کارشون قانونیه و یا راهی برای شکایت ازشون وجود داره؟؟؟
ممنون میشم که راهنماییم کنید تو این وضع اقتصادی داغون که جوونا بسختی باید یه زندگی رو بسازن واقعا این شیوه درستی نیست
ممنون از شما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم، طبق توافقی (چه شفاهی و چه کتبی) که با آتلیه داشته اید، ایشان باید وفق قرارداد، مورد شما را انجام داده و حق الزحمه خود را دریافت نمایند. در طول این مدت تا تحویل مورد توافق، هر گونه تغییر در وضع اقتصادی بر رابطه و قرارداد شما تاثیرگزار نبوده و به این بهانه نمی توانند از شما مبلغ اضافی دریافت نمایند. درخواست مبلغ اضافی افزون بر مبلغ مورد توافق، وجه قانونی و شرعی نداشته و ایشان نمی توانند از شما مطالبه نموده و شما نیز نباید این مبلغ را پرداخت نمایید. در صورت استنکاف از تحویل مورد قرارداد، الزام ایشان را از دادگاه بخواهید. موید باشید.