06 آبان 1402

اماره تصرف و اعتبار آن

دسته بندی : حقوقی | املاک
مهدی حسن زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

ملکی در تصرف بنده است صاحب ملک هم ورثه ندارد کس دیگری ادا می‌کند ملک مال منه هیچگونه مدرک ندآرد تکلیف چیست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با توجه به ظاهر سوال و اینکه عنوان نموده‌اید مالک ملک ورثه ندارد و نظر به تصرف فعلی‌تان، اصولا تصرفات شما صحیح و مورد احترام قانون است مادام که مدعی ارائه مدرک نماید و یا سابقه تصرف خود را به اثبات رساند.