07 آبان 1402

ورشکسته شدن کاسب بازار

دسته بندی : تجاری | ورشکستگی
پانیذ قمشی بزرگ
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده کاسب بازار هستم و متاسفانه بمشکل مالی خوردم و کلی طلبکار و چک برگشتی دارم. یمقدار جنس هم دارم. چجوری میتونم مشکلمو حل کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اگر شرایط ورشکستگی دارید می توانید اعلام ورشکستگی نمایید. اعلام ورشکستگی مخصوص فردی است که تاجر می باشد و در تادیه دیونی که بر عهده او می باشد توقف ایجاد شده باشد. اگر تاجر محسوب نمی شوید و شخص عادی هستید می توانید درخواست اعسار بدهید و اگر اموالی نداشته باشید و دو شاهد داشته باشید اعسار شما پذیرفته می شود.