11 آبان 1402

بنابر اصل لزوم قراردادها ، نیازمند ارائه دلیل بر بی اعتباری مبایعه میباشد.

دسته بندی : اسناد و املاک | ابطال سند رسمی (موضوع سند ملک است)
مجتبی اکبری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وخسته نباشید ،ما 7 برادر 3 خواهر،پدرم در زمان حیات ب فرزندان پسر ای و زمین داده ب غیر دو از فرزندان ک پدر در زمان سلامت کامل نیز ب آنها هم میخواست ب همان مقدار آب وزمین بدهد ک آنها وقتی پدر مریض بود ی گفتن اگر ب ما هم میخواهی بدهی بده تا فردا با فرزندان دیگه ب مشکل بر نخوریم ،حالا از اونور زمین مسکونی هر کدام ب ارزش های متفاوت ک باز ب بعضی از فرزندان پسر داده بود تا بقیه هم خواستن ب همان میزان بردارن ولی این را زبانی می‌گفت وهمه قبول داشتن ،حالا قول نامه های ک از پدر گرفتن برا وام مسکن وزمین کشاورزی برا وام کشاورزی قول نامه گرفتن حالا میگویند ما کاغذ داریم همون قول نامه ،شما ب بقیه زمینهایی ب اسم پدر هست همون رو تقسیم کنید ک اینطوری ب مشکل برخوردیم راهنماییی لطفا

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام خدمت شما بزرگوار باید عرض کنم خدمت شما که وجود قولنامه ها در دست بعضی از وراث بنا بر اصل لزوم قراردادها معتبر بوده و مفاد آن لازم الاجراست، مگر به نحو مقتضی و در صورت ابراز ادله محکمه پسند بتوانید قولنامه هارو ابتدا از اعتبار ساقط نمایید سپس کل ماترک را تقسیم نمایید.