12 آبان 1402

تکلیف پدر و مادر در سرپرستی و حضانت از فرزند

دسته بندی : خانواده | حضانت
مجید فراهانی تبار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
من یک ساله با همسرم به اختلاف خورده ایم وجدا از هم زندگی میکنیم ولی هنوز طلاق نگرفته ایم
دوتا دختر دارم وپیش من زندگی میکنند
سه هفته است با رای دادگاه همسرم دختر کوچیکمو که متولد 96 می‌باشد ، هفته ای یک بار پنج شنبه میبرد وجمعه تحویل میدهد
ولی امروز رفتم و تحویل نگرفتم
گفتم ببر نگهش دار
اونم گفت میرم شکایت میکنم
میخواستم نظر وکلا رو در این مورد بدونم
که چیکار باید بکنم
ممنون میشم پاسخ دهید 🙏

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و درود مخاطب محترم سرپرستی و نگهداری از فرزندان که در قانون به آن حضانت می‌گویند برای زوجین هم حق و هم تکلیف است و در صورتی که از یکدیگر جدا نشده باشند بر عهده هر دو و در صورت جدایی تا 7 سالگی بر عهده مادر و پس از آن تا سن تکلیف بر عهده پدر است در این مدت نیز اگر یکی از زوجین از پذیرش حضانت امتناع نماید حضانت با طرف دیگر است.