16 آبان 1402

صدورچک صیادی بدون ارائه لاشه ی چک

دسته بندی : حقوقی | ابطال چک
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

در معامله ای چک ثبت شده ولی تحویل فروشنده نشده چون معامله مشکل داشته با مراجعه به بانک چک حذف شده آیا فروشنده میتونه برای این کار شکایت کنه ایا شکایتش بجایی میرسه ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام.باتوجه به اینکه لاشه ی چک راصادرنکردیدوبه وی تحویل ندادیدوازطریق بانک چک راباطل وحذف کردید وی ازاین جهت نمی تواندعلیه شمااقدام کند.لیکن معامله شرایط خاص خودرادارد.