17 آبان 1402

عدم بازنشستگی معلمان علی رغم سی سال خدمت

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | اصلاح تاریخ بازنشستگی
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با توجه به سابقه کاری 30 سال تمام در آموزش و پرورش. چون این وزارتخانه باکمبود نیرو مواجه شده میخواهد علی رغم میل پرسنل با انواع روشها این افراد رانگهدارد و کارهای مربوط به حکم بازنشستگی را اجام ندهد.از جمله قانون 103 مدیریت خدمات کشوری آیا می تواند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام، طبق بخشنامه جدید وزارت اموزش و پرورش، بازنشستگی معلمانی که تاریخ بازنشستگی آنها بعد از یکم مهر میباشد را ممنوع کرده و علی رغم سی سال خدمت باید به اجبار استمرار خدمت نمایند.