17 آبان 1402

برای تجدید نظر خواهی چقدر هزینه پرداخت کنم؟

دسته بندی : خانواده | مطالبه اجرت المثل ایام زوجیت
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب
زوج هستم. به پرداخت ٨٠ میلیون تومان اجرت المثل ایام زوجیت در دادگاه بدوی محکوم شده ام. سوالم این است که حدودا چه مبلغی باید برای دادخواست تجدید نظرخواهی و دادرسی، در دفاتر خدمات قضایی پرداخت کنم؟
4 میلیون تومان؟!

پاسخ کارشناس حقوقی :

کاربر گرامی با سلام؛ مستحضر باشید هزینه رسیدگی به تجدید نظر خواهی از رای بدوی معادل 4.5 درصد محکوم به هست ک با توجه ب میزان محکوم به در مورد شما مبلغ 3 میلیون و 600 هزار تومان برآورد میگردد موید باشید