18 آبان 1402

تکلیف زمین خارج بافت در هنگام اخذ سند چیست ؟

دسته بندی : ثبتی | امور اسناد
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

وقت بخیر
برا انجام سند ثبتی شش دانگ اقدام کردم .اداره ثبت استعلام میده به کشاورزی و کشاورزی از بنیاد مسکن استعلام بافت میکنه .جواب بنیاد مسکن به این صورته ک زمینمون از 180متر 130متر داخل بافت و 50متر غیر بافت هستش ک 10سال پیش جواز ساخت صادر شده و بنا دارد . جواب هیات کارشناس ثبت در صدور سند ب چ صورت میباشد.؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم چون شما احتمالا برای زمین خود که احداث بنا نمودید تقاضای سند شش دانگ عرصه و اعیان نمودید و کاربری قبلی آن طبق اظهار خودتان کشاورزی بوده و با توجه به طرح هادی قسمتی در بافت روستا قرارگرفته است تبدیل کاربری کشاورزی به مسکونی و صدور سند صرفا به همان میزان ( 130 متر ) انجام می گیرد و قطعا کارشناس ثبت به موضوع حدود بافت بر اساس طرح هادی اظهار نظر می نماید