18 آبان 1402

لغو چک صیادی در سامانه صیاد

دسته بندی : حقوقی | ابطال چک
مصطفی عباس نژاد
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من پشت چک یکی از دوستان رو بابت ضمانت جواز کسب آموزشی دانشکده امضا کردم می خواستم بدونم راهی هست که به شه ضمانت رو که کردم باطل کرد

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام و درود، کار بر محترم نظر به اینکه ثبت چک در سامانه صیاد الزامی می باشد اگر از طریق سامانه صیاد،چک تمامی مراحل قانونی را طی کرده باشد و توسط گیرنده تایید شده باشد دیگر امکانی وجود ندارد که ضمانت چک لغو گردد و درصورتی که حساب صادر کننده چک وجه مندرج در برگ چک را نداشته باشد بدلیل ضمانتی بودن چک امکان صدور مستقیم اجرائیه ثبتی و یا از طریق دادگاه وجود نخواهد داشت و باید در دادگاه صالح به رسیدگی، طرح دعوا گردد و آنگاه ضمانت شما برای دادگاه قابل توجه خواهد بود . موفق باشید