18 آبان 1402

تقاضای ابطال رای داوری

دسته بندی : داوری | ابطال رای داور (غیرمالی)
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر آیا داور در قرارداد مشارکت در ساخت می تواند برخلاف آنچه طرفین توافق نموده اند رای صادر کند؟مثلا اگر سازنده تعهدات خود را مطابق قرارداد تکمیل نکند و یا هرطور که دلش خواست تکمیل کند و یا نیمه کاره رها کند داور می تواند بدون دلیل حکم به رد دعوای مالک بدهد؟ حال می توان رای داور را باطل کرد؟ چون این بین حق مالک تضییع می شود می توان گفت رای مخالف قوانین موجد حق است؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم وکیلوند با سلام _اگر برخلاف قوانین رای صادر شده باشد ،بله شما میتوانید ابطال رای داور را از دادگاه حقوقی بخواهید.