18 آبان 1402

استرداد طفل زیر ۷ سال توسط مادر

دسته بندی : خانواده | استرداد طفل
نسرین شجاع پوریان
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید ببخشید من اومدم خونه پدرم و می‌خوام جدا بشم شوهرم پسر دو سالمو نمی‌ده من شکایت کنم چون حضانتش با منه چند وقت طول می‌کشه ک حکمش بیاد برم بچمو بیارم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با تقدیم دادخواست دستور موقت مبنی بر استرداد طفل و پیگیری حضوری در دادگاه ،از 3 روز تا ده روز امکان استرداد طفل وجود دارد.البته رسیدگی به دعوای اصلی استرداد طفل تا حصول حکم قطعی ممکن است بیش از 6 ماه زمان ببرد.