19 آبان 1402

سفته تضمین قرارداد کار

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
مهدی شوقی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام ، اینجانب قرار هست تحت عنوان مسئول بخش تحقیق و توسعه (R&D) با شرکتی در زمینه تولید کیت تشخیص سریع پزشکی همکاری کنم و کیت رو براشون ست آپ کنم(کیت اختراع من نیست در حال حاضر تولید میشه توسط شرکت های دیگه فقط من قراره برای این شرکت ست آپ کنم). 2 روز در هفته قراره در شرکت حضور داشته باشم و به دلیل آزاد کردن مدرکم هم بیمه نمیخوام ازشون. توافقی که کردم باهاشون مبلغ 12 میلیون در ماه به اضافه یک درصد سهم فروش محصول هست . در مقابل اون ها از بنده 300 میلیون سفته خواستن و گفتن چون بیمه نمیخوای صرفا روی کاغذ این موارد رو مینویسیم و هر دو طرف امضا کنن. ممنون میشم اگر بفرمایید آیا این شروط برای این کار مناسب هست یا خیر؟ آیا نوشتن توافقات روی کاغذ ارزش قانونی دارد یا خیر؟؟ سفته ای که قراره بهشون بدم رو داخلش چه نکاتی رو باید ذکر کنم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام احتمالا جهت جلوگیری از شکایت شما جهت حقوق بیمه این سفته رو از شما میگیرند که امری غیر قانونی است. اما اگر استخدام شما منوط به ارائه این سفته است حتما روی سفته تضمین بودن اون و مشخصات قرارداد رو بنویسید.