20 آبان 1402

مستحق الغیر بودن مبی و ابطال سند

دسته بندی : اسناد و املاک | ابطال سند رسمی (موضوع سند ملک است)
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

پدرم با شریکش به مشکل میخورن و شریکش نمیاد سند به اسم پدرم بزنن .سال 88 پدرم پول احتیاج داشت همون ملکی که با شریکش مشکل داره و هنوز سند به اسم پدرم نشده با یک نفر دیگه مبایعه نامه مینویسه .یک سال بعد پدرم در دادگاه از شریکش برنده میشه و سند به اسم خودش میزنه .همون آقا که مبایعه نامه نوشته شده باهاش میره شکایت میکنه بعد چند سال الزام به تنظیم سند میگیره و به پدرم فقط اصل ثمن‌ میدن .حالا سوال بنده اینه آیا با عنایت به اینکه در سال 88 و نگارش مبایعه نامه هنوز پدرم مالک اونجا نبوده آیا میشه بنده یا پدرم دادخواست ابطال مبایعه نامه به علت مستحق الغیر بدیم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی امکان چنین امری مهیا نیست چرا که وجود سند رسمی مالکیت دلیلی بر مالک بودن نیست پدر شما در آن زمان مالک بوده است هرچند سند رسمی به نام او منتقل نشده بوده است و پدر شما با علم به مالک بودن ملک را فروخته است