20 آبان 1402

اختلاف در مباحث مربوط به داوری

دسته بندی : داوری | سایر دعاوی
سید رحیم هاشمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

اگر در قراردادی مرجع حل اختلاف از طریق حکمیت باشد و اخرین حکم مرضی الطرفین از مراجع ذیصلاح قانونی باشد و داور انتخاب نکرده باشن بعد اختلاف انتخاب داور به چه صورت میباشد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و درود بر شما کاربر گرامی. در رابطه با سوال شما مطلبی که اینجانب متوجه شدم حکمی از طریق دوری که از جانب مرجع قضایی تعیین شده است صادر شده و موعد قانونی اعتراض آن نیز گذشته است، در این حالت حق اعتراضی باقی نمانده که طرفین بخواهند اقدام نمایند.از طرفی اگر شرایط ابطال رای داور باشد میتوانند از آن استفاده نمایند.