21 آبان 1402

چگونه رابطه کارکر و کارفرما بمنظور عدم پرداخت حق بیمه ثابت شود؟

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | الزام به پذیرش و احتساب سوابق بیمه ای
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت شما بخیر ، پسرعموم دفتر ایزوگام داره و پدرم براش کار میکنه (نصابی ایزوگام) ، ایشون فقط چند روز در ماه برای ما بیمه می ریخت و گفت دیگه نمی ریزم بیشتر از 5 سال بیمه نریخت الان متوجه شدیم ایشون در تمام مدت برای داماد و دایی شون بیمه می ریخته و پدرم میخواد شکایت کنه ، ما هیچ مدرکی از ایشون نداریم ، اگه از ایشون شکایت کنیم به نتیجه می رسه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام پدر شما چنانچه. شهودی دارد که حاضرند شهادت دهند که پدر شما نزد ایشون کار می کردند اثبات کننده است و همچنین از بابت حقوق و مستمری که پسرعموی دارنده دفتر ایزوگام به پدر طی 5 سال بحسابشون واریز می کردند باز خود دلیلی است دال بر رابطه کارگری و کارفرما ( دفترپسر عموی ایزوگام بعنوان کارفرما و پدر بعنوان کارگر ایزوگام )حتی همان چند روزی که نصف و نیمه نام پدر درلیست بیمه رد شده خود دلیلی است دیگر در اثبات ادعا. لذا ان شا الله نتیجه بخش خواهد بود نگران نباشید موفق باشید.