مطالبه مهریه

دسته بندی : خانواده | مهریه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
برای بنده از دفترخانه ای که ازدواج کرده ایم اجراییه ای اومده برای مطالبه مهریه همسرم
و گفته شده که به ثبت و اسناد مراجعه کنم؟
درنامه اشاره ای نشده که چقدر مهلت دارم برم
اول اینکه چند روز وقت دارم برم؟
دوم اینکه من هیچ خونه و ماشین و ... ندارم اگه به اداره ثبت مراجعه نکنم اتفاقی میوفته؟ میتونن منو جلب کنن؟
و اینکه کارمند هستم آیا میتونن حقوقم رو ببندن یا حسابامو توقیف کنن چقدر حقوق رو میتونن توقیف کنن؟
مگه برای مطالبه مهریه نباید به دادگاه مراجعه کنند؟ آیا این مرحله باید طی بشه تا بتونه از طریق دادگاه اقدام کنه؟ یا هر وقتی بخاد میتونه از طریق دادگاه اقدام کنه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ۱-مهلت اقدام برای مفاد اجرائیه مهریه از سوی اداره ثبت ده روز است ۲-مراجعه با عدم مراجعه به اداره ثبت موجب بازداشت نیست ۳- توقیف اگر از حقوق باشد یک چهارم حقوق و مزایای دریافتی است ۴- بر اساس ابلاغ بخشنامه ریس قوه قضاییه مطالبه مهریه ابتدا از طریق اداره ثبت انجام می شود و در صورت عدم شناسایی اموال زوجه می تواند به دادگاه مراجعه نماید