23 آبان 1402

سوال در خصوص پرداخت نفقه

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
عاطفه علیخانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب.خانوم بنده تقریبا 2سال هست که بدون اجاز و بی توجه به خواست بنده منزل رو ترک کرده و 4روز بعد ترک منزل مراجعه کرد و تمام جهیزیه خودش رو برد البته با دریافت رسید از ایشان و پدر ایشان و شهود حاضر.البته ایشان هیچ دلیل قانونی که مرسوم باشه رو بنا به عدم انجام ان نداشت از نظر که قانون میگه عرض میکنم.دلیل اصلی ترک ایشون ان هم به طور غیر منتظره چیزی نبود غیر از خیانت از سمت ایشان در حق بنده که این خیانت ها در همون اول در حد ارتباط با 42نفر مرد بود که هر نو ارتباط نامشروع اعم از دون زنا و زنای محسنه وجود داشت و هنوز همه بعد از دوسال از رفتن ایشون به شدت و با بی حیایی کامل ادامه داره حالا ایشون رفتن و تقاضی طلاق دادن با ادعای کاملا کذب بر عدم پرداخت نفقه و اخراج از منزل توسط زوج که بنده باشم .و ادعای تمکین کردن و هنوز درحال تمکین بودن رو در دادخواست داشتن .بنده الان میخواستم که بنده رو راهنمایی که با در نظررگرفنن موارد فوق ذکر .باتکشر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم .چنانچه همسر شما تمکین نمیکند ابتدا بر علیه ایشان اظهارنامه عدم تمکین تقدیم دادگاه بنمایید چنانچه تمکین صورت نگیرد میتوانید دادخواست الزام به تمکین دهید و نهایتا اگر تمکین ننماید مستحق دریافت نفقه نمیباشد