14 بهمن 1400

امکان واخواهی از طریق سامانه؟؟؟

دسته بندی : آرا محاکم قضایی و غیر قضایی | اعتراض به عملیات اجرایی (موضوع مواد 146 ،147 قانون اجرای احکام مدنی)
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خارج از کشور هستم و برام حکم صادر کردن الان میخوام واخواهی کنم از سامانه ثنا اقدام کردم منتهی نمیدونم کدوم گزینه رو بزنم و لایحه رو بنویسم ممنون میشم یه راهنمایی کوچک کنید

پاسخ کارشناس حقوقی :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ بطور کلی ثبت هرگونه اوراق قضایی از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی صورت می‌گیرد و از طریق سامانه های قضایی امکان پذیر نیست بهتر هست اگر در ایران نیستید و امکان مراجعه حضوری ب کشور را ندارید واخواهی از رای غیابی را ب وکیلی در ایران تفویض نمایید تا اقدامات مقتضی را ب نمایندگی از شما ب سرانجام برساند موید باشید