23 آبان 1402

مهریه پس از فوت زوج

دسته بندی : خانواده | اعتراض به عملیات اجرایی (موضوع مواد 146 ،147 قانون اجرای احکام مدنی)
فرشته حسنوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید شوهرم فوت کرده تو بورس کارگزاری مفید نماد داشتن بعد فروختن ، اداره ثبت نشون نداد که پول بورس دارن کارت های شوهرم الان باید کجا مراجعه کنم و اینکه من مهریه ام را اجرا گذاشتم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام اگر سهم بورسشون رو پیش از فوت فروختن وهنوز مبلغ درحسابشون موجود هست حتما از اجرای اسناد نامه ای مبنی بر توقیف حسابهای ایشون رو دریافت و اقدام نمایید. همچنین میتوانید از طریق دادگاه خانواده پیگیری کنید