24 آبان 1402

راه های اثبات عدم مالکیت زن بر وسایل منزل

دسته بندی : خانواده | جهیزیه
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

زنم به دروغ گفته جهیزیه آورده و شاهدان برادران خودش هست و وسایلی که گفته از قبل مال من بودن و من باید چکار کنم و چطور ثابت کنم اینا دروغ میگن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر زن مالک وسایلی هست که در منزل وجود دارد که با تهیه لیست جهیزیه وشهود این امر قابل اثبات وشما که مدعی هستید این وسایل را خریداری نموده اید باید دلایل مالکیت که فاکتور های خرید وسایل ومستندات پرداختی را ارائه دهید.