24 آبان 1402

سلام خاستگار نظامی دارم و اگه در مرحله تحقیقات محلی حفاظت عده ای از اعضا محل از سر دشمنی بدگویی کنن پشت سر من و اعضای خانواده یا ممکنه حفاظت من رو رد کنند و اجازه عقد ندهند ؟فرمی بما نمیدهند ک لیست دوستان و آشنایان اضافه کنیم و فقد از آنان سوال بپرسند ؟

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
انیسه سرافراز
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام خاستگار نظامی دارم و اگه در مرحله تحقیقات محلی حفاظت عده ای از اعضا محل از سر دشمنی بدگویی کنن پشت سر من و اعضای خانواده یا ممکنه حفاظت من رو رد کنند و اجازه عقد ندهند ؟فرمی بما نمیدهند ک لیست دوستان و آشنایان اضافه کنیم و فقد از آنان سوال بپرسند ؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام برای ازدواج در صورت داشتن سوابق سوء بستگان درجه یک معمولا امکان تایید وجود ندارد.و تحقیقات محلی برای استخدام است نه ازدواج