24 آبان 1402

آیا امکان توقیف خودرو فروخته شده با اجراییه ثبت وجود دارد؟

دسته بندی : خانواده | مهریه
محمدجواد محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده ی ماشین با قول نامه خریدم طرف هم بمن وکالت 40 روزه برای تعویض پلاک داد.اینها ده روز بعد از فروش ماشین بخاطر مهریه و توقیف اموال زنش رفته دفتر اسناد ماشین منو توقیف زدن و چون پلاکم هنوز تعویض نکرده بودم رفتم تعویض پلاک ماشینم توقیف شد.سوالم اینه بنده رفتم اعتراض ثالث زدم ایا زنه میتونه بدون حکم دادگاه بره ماشین منو از پارکینگ دربیاره یا نیاز به حکم دادگاه هست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام باتوجه به اینکه سند خودرو همچنان بنام فروشنده هست و منتقل نشده توسط همسر ایشان جهت مطالبه مهریه توقیف شده است. اما در خصوص پرسش شما به عرض برسانم که خودرو توقیف و در پارکینگ راهور باقی می ماند تا خواسته شما تعیین تکلیف بشود.