15 بهمن 1400

عدم حمایت مالی و عاطفی شوهر

دسته بندی : خانواده | ترک انفاق
غلامرضا صارمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من 28 یه زن خانه‌دار هستم 8ساله ازدواج کردم تو این هشت سال اصلا از طرف شوهرم حمایت نشدم که عاطفی چه مالی با این حالم خیلی زبونش دراز هستش خیلی احساس بی ارزشی وپوچی میکنم پیشش واقعا باهام خیلی لج می‌کنه و خودم احساس میکنم ازم متنفره من بخاطر پسرم با اعتیادش با بیکاریش با بی محبتیش با بی پولیش همش ساختم بخاطر پسرم که ازم نگیرتش بخدا ازهمه نظرم حمایتش کردم وپشتش بودم ولی جلوی چشمش نیست وکارای منو به وظیفه می‌دونه ولی میگه من وظیفه ی ندارم همون یه لقمه نون خالی بستته بخدا خسته شدم منم آدمم جونم دل دارم به همه چی نیاز دارم نمیدونم به کی بگم از طرف خانوادمم حمایت نمیشم چون زن بابا دارم تورو خدا یه راهی جلو پام بزارید که راحت بشم دیگه ادامه ی زندگی با این مرد برام سخت شده من جای ندارم بمونم باید چیکار کنم که بخاطر خونه دربه در نشم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما می توانید با استناد به مشقت آور بودن زندگی با شوهر و دلایل اثبات آن من جمله اعتیاد وی دادخواست طلاق بدهید و جدا شوید و اگر صرفا رفع مشکل مالی رو خواستارید می توانید دادخواست مطالبه مهریه و نفقه بدهید تا از اموال شوهر برداشت شود