24 آبان 1402

آیا تقاضای تعدیل نفقه با وجود توافق قبلی امکانپذیر است؟

دسته بندی : خانواده | نفقه
محمدجواد محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

‌ ‌ ‌‌‌ ‌
سلام خدمتتون
مادرم بیش از ده ساله که طلاق گرفته و ما سه تا بچه ایم که تنها منبع درآمدمون پدرمونه اوضاع مالیش هم خیلی بالاس
مشکل اینجاس که داخل شورای حل اختلاف طرفای دو سال پیش توافق کردیم ماهی 5 و نیم بده شهریور امسال شد 7 میلیون
ولی این چند ماه خواسته ی لطفیم بکنه کلا 8 میلیون میده

ولی در حال حاضر خیلی اذیت کرده و از لجش بخاطر ی سری مسائل خانوادگی تهدید به قطع کردنش کرده! سوالم اینه اگه دوباره پای شکایت و اینا بیاد وسط پدرم الزام به پرداخت همین 8 میلیون تومنه؟ یا دوباره برمیگرده حالت اولش که بیست درصد روی پنج و نیمه بود؟؟ یعنی تنها چیزی که مورد توجه اون توافق نامه س یا میشه با گردش حساب میگن شما همین 8 میلیونو ادامه بده؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با توجه به توافق نامه ای که مادر محترم با پدرتون در دادگاه انجام داده اند در صورت طرح دعوا همان میزان مورد توافق معتبر است در واقع هشت میلیون تومان به دلخواه ایشون واریز می‌شود وگرنه قانونا بایستی کمتر واریز کنند. اما چنانچه در سال های آتی میزان تورم اقتصادی بصورت قابل توجهی تغییر کند شاید بتوانید با دادخواست مجدد میزان نفقه را تعدیل نمایید.