24 آبان 1402

الزام به تنظیم سند ملک

دسته بندی : اسناد و املاک | الزام به صدور سند مالکیت
حسام الدین قاموس مقدم
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

با سلام من یک خانه در مسکن مهر پرند سه سال پیش خریدم که به صورت وکالتی بوده الان وکالت ان که یک ساله بوده تمام شده ومن میخوام سند بزنم احتیاج دارم که موکل به من دوباره وکالت بده اما زیر بار نمیره و محضر. خانه نمیاد لطفا راهنمایی کنید که من باید چیکارکنم متشكرم صفری

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام. دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید. البته روند اثبات و صدور رای آن طولانی است.