24 آبان 1402

تشکیل هیأت مدیره پاساژ و پرداخت شارژ

دسته بندی : تجاری | سایر دعاوی
میثم مهدوی برازنده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با تشکر از حضرتعالی در خصوص پاسخ سوال اینحانب و راهنماییتون لازم به توضیح اینکه مالکین پاساژ دونفر هستند و همه مغازه ها بصورت سرقفلی واکذار شده است آیا در این حالت هم می بایست هیات مدیره تشکیل شود و سپس شارژ و اجاره پرداخت کرد و مدیر پاساز انتخاب فقط این مالکین است نه هیچ کدام از صاحبان سرقفلی

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام تعداد مالکان مهم نیست بلکه ذینفعان یا همان کسبه مهم هستند و الزامی نیست که مالک مدیر پاساژ باشد