25 آبان 1402

وصیت ارث و امور حسبی

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تنفیذ وصیت نامه
حانیه محمدزاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام، عرض ادب، بنده مادرم فوت شده ولی ایشان قبل از فوت، نامه ای تحت عنوان سهمی که از شوهرش که پدر من باشه به شخص بنده برسه، یعنی سهمی که از شوهرش داشته وصیت کرده که به من تعلق بگیره، الانم هر دو در قید حیات نیستن ولی مادرم بعداز پدرم فوت کرد، آیا همچین وصیتی که مکتوب هست قابل پیگیری هستش در مراجع قضایی؟؟؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام..تا یک سوم اموال خودشون رو میتونن وصیت کنن مابقی منوط به تنفیذ وراث است