25 آبان 1402

طلاق به درخواست زوجه

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
ابوالفضل فاضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشین من شش ماه عقد کردیم البته یکم من دخترم الان ی ماه که فهمیدم همسرم هم بددل یعنی اصلا بهم اعتماد ندارم دوم خیلی خسیس تو این شش ماه عقد هم حتی پول آرایشگاه رو به من نمی‌ده سوم خانواده همسرم تو زندگیم دخالت میکن الان می‌خوام از همسرم جدا بشم آیا مهریه به من طلق میگیره نفقه چطور ممنون میشم جواب منو بدین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اگر بخواهی طلاق بگیری باید کل مهریه ات را ببخشید و اگر بخواهی هم طلاق و هم مهریه ات را بگیری یکسری راههایی وجود دارد که شما خودت نمی توانی انجام بدید باید با وکیل خبره مختص خانواده مشورت کنید یا وکالت به ایشان بدهید اگر راهنمایی بیشتر خواستید با وکیلوند تماس گرفته و بخواهید که وکیل ابوالفضل فاضلی به شما مشاوره دهد