25 آبان 1402

اظهارنامه برای ورثه و اجاره

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
سید ابراهیم رحمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام ملکی ورثه ای هست و من از یکی از وراث طلبکار هستم وپس از دادخواست و مراحل قانونی اجرای احکام نامه به دفتر خانه داده برای انتقال طلبم از سهم الرث ومن مراحل مالیات بر ارث سپری میکنم میخواهم اظهار نامه ای به وراث بفرستم که بدون اجازه من به عنوان یکی از مالکین مغازه را اجاره ندهند لطفا راهنمایی فرمایید متن اظهارنامه چه باید باشد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام ، لطفا درخواست لایحه یا مشاوره را کلیک کنید تا در اونجا انجام شود