25 آبان 1402

قرارداد ملکی وومشارکت و تنطیم قرارداد

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند
لیلا برزگر
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنایی ویلایی حیاط دار رو در ملک متعلق به خانمم ساختم و داریم زندگی میکنیم. سند زمین به اسم خانمم هست ولی هنوز دست پدرخانمم مونده و نداده بهشون. از طرفی خانمم نمیخواد پدرش درجریان باشه. بهترین راه و سریعترین و کم هزینه ترین راه برای مشاع کردن خانه بین من و خانمم چیه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام واحترام فقط تنظیم قرارداد فی مابین درحضور وکیل ومشاورحقوقی