25 آبان 1402

مطالبه وجه چک و ورشکستگی

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
میثم مهدوی برازنده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده از روی دوستی و رفاقت برای شخصی چند فقره چک ثبت کردم حالا ایشان اعلام ورشکستگی کردند اما قبول کردند چک‌های بنده رو گردن بگیرند آیا بازهم برای بنده مشکلی بوجود میاد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با توجه به اینکه چک وصف تجریدی دارد شما در قبال دارنده مسئول پرداخت هستید و بعد از پرداخت وجه میتوانید از دوستتان مطالبه کنید . البته مطالبه از ایشان چنانچه حکم ورشکستگی برایشان صادر شود با مشکلاتی روبروست که نیاز به توضیح‌دارد